dos ordinadors en un despatx tot blanc

La nostra història...

PC Informàtics treballa en la informàtica aplicada a la empresa des de 1987.

Hem viscut totes les passes que ha anat donant aquest món fins avui, mantenint-nos al dia i incorporant les últimes innovacions tal i com han anat veient la llum.

També treballem per particulars, tenint cura dels seus ordinadors i xarxes domèstiques.

Amb botiga física i taller al centre de Vallirana (Barcelona) des de 2004.

La nostra manera de fer …

La filosofia de la nostra empresa es basa en que Vostè pugui dedicar-se per complert a desenvolupar el seu negoci i nosaltres l’ajudarem en els temes relacionats amb el món de la informàtica.

Sense pèrdua de temps per la seva part ja que totes les accions necessàries per instal·lar, reparar, mantenir o millorar qualsevol dels seus equips es farà en el seu lloc de treball sense que vostè o els seus empleats tinguin que desplaçar-se. En moltes ocasions es farà de forma remota per tenir una solució immediata. En altres, caldrà portar els equips al nostre taller.

La nostra prioritat és que no perdeu les vostres dades ni els vostres programes. Abans de formatar un ordinador SEMPRE fem copia de seguretat de tot
912
Projectes
entregats
835
Clients
satisfets
playmobil assegut en un pc amb cara de problemes

PC Informàtics

Flexibilitat …

Les petites i mitjanes empreses han de poder disposar dels mateixos avantatges que les grans corporacions en les noves tecnologies, i a uns preus a la seva mida que no li facin renunciar a aquestes innovacions que ajuden a ser més competitius.

Innovació i serveis al núvol …

Podem assessorar-lo sobre les millores que li poden resultar més rendibles per posar al dia els seus sistemes informàtics i aprofitar-los al màxim amb la mínima inversió.

També li indicarem les possibilitats que ofereix Internet per l’empresa i els seus productes aplicant les últimes innovacions en sistemes de copia de seguretat al núvol o la virtualització de servidors i escriptoris que li permetran poder treballar amb les seves dades des de qualsevol lloc i amb qualsevol aparell connectat a internet sigui un ordinador, una tauleta o un smartphone.

El que existeix i el que està per venir li ajudarà a desenvolupar el seu negoci, estigui a on estigui i nosaltres hi serem per ajudar-lo.
36
Anys d'experiència