Finalització suport de Microsoft a Windows 7

Finalització suport de Microsoft a Windows 7

Si teniu un ordinador que encara porta el sistema operatiu Microsoft Windows 7, heu de saber que des del 14 de gener de 2020 aquest sistema operatiu ja no rebrà més actualitzacions.

Això implica directament possibles problemes de seguretat per el vostre PC, ja que no s’arreglen les deficiències que van sorgint i van detectant els hackers per aprofitar-se de nosaltres o de la nostra màquina …

Si el vostre ordinador està en bon estat i voleu continuar utilitzant-lo de forma segura, cal que canvieu el sistema operatiu a Windows 10. La majoria de les màquines que funcionen bé amb Windows 7, també ho faran amb Windows 10.

Nosaltres ens podem encarregar de fer la actualització, o bé la instal·lació des de zero del Sistema Operatiu i sense que perillin els vostres arxius i fotografies.

Microsoft © es va comprometre a proporcionar 10 anys de suport tècnic de producte per a Windows 7 quan es va publicar el 22 d’octubre de 2009. Aquest període de 10 anys ja ha finalitzat i Microsoft ha deixat d’oferir suport tècnic de Windows 7 perquè puguem concentrar la nostra inversió en el suport tècnic de tecnologies més recents i en oferir excel·lents experiències noves. El dia específic en què va finalitzar el suport tècnic per a Windows 7 va ser el 14 de gener de 2020. L’assistència tècnica i les actualitzacions de programari de Windows Update que ajuden a protegir el teu equip ja no estan disponibles per al producte. Microsoft recomana fermament que passis a Windows 10 per evitar situacions en les que puguis necessitar servei o suport tècnic que ja no estigui disponible.

FONT: MICROSOFT CORP. ©